<style> HTML, BODY {background-image: url(http://s54.radikal.ru/i143/0808/5c/214a2bac2c4e.gif; background-attachment: fixed;} </style>

winx club

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » winx club » Тестовый форум » Застуду завжди треба лікувати антибіотиками?


Застуду завжди треба лікувати антибіотиками?

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Доброго вечора. Питання на медичну тему. Скажіть, застуду завжди треба лікувати антибіотиками? Лікар призначив антибіотики. Але я знаю, що при застуді треба приймати противірусні препарати. Як мені бути?

0

2

Я не розумію, у чому проблема. Якщо лікар визнавши вам антибіотик, то варто дотримуватися рекомендації та приймати його за призначенням лікаря. Якщо у вас є питання щодо лікування, зверніться до лікаря та уточніть причину признання антибіотиків та найефективніші методи лікування вашого стану.

0

3

А лікарі що, не можуть помилятися? Це стосується мене, тому я хочу все знати. Можливо, звісно, я щось не так зрозуміла щодо лікування. Але ж лікарі так не люблять. коли з ним сперечаються.

0

4

Доброго вечора! Застуда (вірусна іфекція верхніх дихальних шляхів) зазвичай не потребує призначення антибіотиків, оскільки вони не ефективні проти вірусів, що сприяють застуді. Проте, іноді можуть розвиватися бактеріальні ускладнення під час застуди, такі як бронхіт або пневмонія, у такому разі лікар може назначити антибіотики.
Крім противірусних препаратах або антибіотиків, при застуді зазвичай приймають парацетамол, ібупрофен або ацетилсаліцилова кислота для зниження температури та болю. Я, наприклад, від температуру приймаю парацетамол. Він й коштує недорого. Я у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/     бачив парацетамол за сім гривен, за десять. 
Також треба приймати при застуді якійсь препарати з витаминами та мікроелементами для підтримки імунної системи.

https://i.postimg.cc/ZqZXBNV5/19-03-2022-141213.jpg

0

5

Лингвистка написал(а):

Доброго вечора. Питання на медичну тему. Скажіть, застуду завжди треба лікувати антибіотиками? Лікар призначив антибіотики. Але я знаю, що при застуді треба приймати противірусні препарати. Як мені бути?

Застуду не лікують антибіотиками

0

6

Застудна хвороба зазвичай спричинена вірусами, а не бактеріями, тому антибіотики не ефективні. Зазвичай рекомендується приймати симптоматичне лікування, таке як покривання, підвищення рівня рідини, та відпочинок. Також є препарат Резістол https://compendium.com.ua/dec/264713/ . Він ефективний для підтримки імунної системи та подолання застуди, включаючи його протизапальні та противірусні властивості.

0

7

А вы витамины не пробовали пить?

0

8

Сегодня я хочу поделиться с вами своей радостью! Наконец-то я довольна своей кожей лица и могу с уверенностью выйти из дома или пойти на работу без тонального крема.......
Я принимаю витамин А с 23 марта. Он выпускается в нескольких таблетках, и я принимаю по одной таблетке два раза в день, во время еды (так мне сказал фармацевт). Цена: копейки.

0


Вы здесь » winx club » Тестовый форум » Застуду завжди треба лікувати антибіотиками?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz